perjantai 24. kesäkuuta 2011

Kesälukemista

Monen muun tavoin minäkin kävin kirjahyllyä läpi sillä silmällä, että mitäs sitä tänä kesänä lukisikaan. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että nämä ainakin luen:


John Irving - Viimeinen yö Twisted Riverillä
Aiemmin mainitsinkin ostaneeni tämän äitienpäivälahjaksi. Pidän Irvingin kerronnasta hyvin paljon, se pitää otteessaan erittäin lujasti.

Hilja Valtonen - Poikamiestyttö
No pitäähän sitä kesällä jotain kevyttä ja höpsöäkin lukea. Ainakin oletan Valtosen kirjan edustavan tätä genreä.

David Ebershoff - Tanskalainen tyttö
Haastoin itseni lukemaan tämän, koska tämä on ollut hyllyssä jo ikuisuuden. Kansi on kaunis, vaikka tarina ei varmasti ihan helpoimmasta päästä olekaan.

Majgull Axelsson - Huhtikuun noita
Tällä kirjalla on ollut sama kohtalo kuin edellisellä: odottanut vuoroaan vuodesta toiseen. Tänä kesänä on tämän aika, viimeinkin.

Andre Agassi
Tätä omaelämäkertaa on kehuttu monessa blogissa. En ole koskaan seurannut tennistä ja omatkin pelaamiset on jääneet pelkkään pallotteluun (miksi laskea pisteitä, kun ainainen häviäminen vain kiukuttaa?), mutta otetaan vaikka yleissivistyksen kannalta.

Näiden lisäksi haluaisin luonnollisesti lukea "miljoona" muutakin. Kirjastosta olen varannut Little Been tarinan ja Sinä päivänä. Lisäksi odotan kovasti ensi kuuta, kun Maggie Stiefvaterin Forever ilmestyy viimeinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti