lauantai 26. syyskuuta 2020

Sh*t My Dad Says

Justin Halpern: Sh*t My Dad Says
Dey St 2010, 159s.Sh*t My Dad Says on pyörinyt Goodreadsin suosituksissa jo pitkän, pitkän aikaa. Nyt kaipasin luettavakseni jotakin pöhköä ja viihdyttävää ja tämä kuulosti juuri sopivalta.

20+ vuotias Halpern oli väsynyt etäsuhteeseen pitkäaikaisen tyttöystävänsä kanssa. Kun Halpernille tarjoutui mahdollisuus etätöihin, hän irtisanoi asuntonsa ja körötteli autonromullaan kertomaan tyttöystävälle nämä ilouutiset. Mutta siinä kävikin niin, että ilahtumisen sijaan tyttöystävä ilmoittikin haluavansa erota ja niin Halpern olikin yhtäkkiä vailla asuinpaikkaa. Niin Halpern kääntyi vanhempiensa puoleen ja muutti takaisin lapsuudenkotiinsa. Halpernin isä on suorapuheinen mies ja jossain vaiheessa Halpern alkoi twiitata isänsä lohkaisuja. Nämä twiitit saavuttivat suuren suosion ja niin Halpern päätyi kirjoittamaan tämän kirjankin.

"All I ask is that you pick up your shit so you don't leave your bedroom looking like it was used for a gang bang. Also, sorry that your girlfriend dumped you."

No niin.
Minä siis oletin lukevani hulvattomia kertomuksia siitä, miltä tuntuu muuttaa nuorena aikuisena takaisin lapsuudenkotiin. Sen sijaan ohuen ohut kirja kertoileekin juttuja Halpernin lapsuudesta. Naurahdin noin kahdesti, hymähdinkin pari kertaa. Sinänsä ihan hauskoja tarinoita, mutta ei lainkaan sitä mitä kuvittelin ostavani.

Ja siinäpä oikeastaan kaikki, mitä tästä haluan sanoa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti