keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Awkward Family Photos & Awkward Family Pet Photos


Mike Bender & 
Doug Chernack: 

Awkward Family Photos
Three Rivers Press 2010, 187s.

Awkward Family Pet Photos
Three Rivers Press 2011,
169s.
Silloin kun olin vasta löytänyt kirjablogit, jonkun blogin kirjoittaja mainitsi seuraavansa Awkward Family Photos -sivustoa. (Nyt en millään muista, kenen blogista oli kyse, eikä Google osannut auttaa.) Uteliaana kävin kurkkaamassa, mitä moisella sivustolla oikein on tarjota ja sielläpä vierähtikin sitten useita tunteja monena päivänä. Yhtäkkiä ne oman perheen omituiset valokuvat eivät enää tuntuneetkaan ihan mahdottoman omituisilta - hullumpaakin materiaalia löytyy! :)

Näihin kahteen kirjaan on koottu sivustolta tuttuja kuvia sekä joihinkin kuviin liittyviä tarinoita. Vietin näiden kirjojen parissa hilpeitä hetkiä, hekotellen itsekseni. Parhaimmillaan uskoisin näiden kirjojen olevan sopivassa seurassa luettuna, niin että pääsisi heti tuoreeltaan esittelemään niitä oudoimpia otoksia.

Toisaalta kirjoista voi löytää uudenlaisia ideoita virallisia kuvia varten. Esimerkiksi perinteiset hääkuvat tuntuvat harvinaisen tylsiltä, kun on nähnyt millaisia toteutuksia AFP on saanut käsiinsä. Ihan harmittaa, että omat hääkuvat on jo otettu! Vaikka osassa näkyykin miehen siskon auton talvirenkaat ja osassa myös se auto, niin olishan me pystytty paljon erikoisempaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti