sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kuulumisia

Kuva varpaistani lokakuun lopulla. 
Näkyvyys aika huono.

Tänä vuonna on tapahtunut paljon niin blogimaailmassa kuin sen ulkopuolellakin, enimmäkseen hyviä asioita. Täällä siviilissä perheemme kasvoi pontevan pojan verran ja sitä ennen ehdittiin naimisiinkin. Ajokortti on uusittu, mutta passikuvasta tuli niin ruma, etten ole uskaltanut sitä uutta korttia poliisiasemalta noutaa. Blogirintamalla parasta ovat olleet - hyvien kirjojen lisäksi - Blogistanian omat kirjapalkinnot (Blogistanian Finlandia, Globalia ja uusimpana Kuopus, johon en tänä vuonna ehtinyt mukaan) sekä antiplagiaatiotempaus, flashmob lokakuun alussa. Eikä toki voi sivuuttaa koko kirjablogiyhteisöä, sillä juuri tämä yhteisöllisyys tekee bloggaamisesta mielekästä ja mukavaa puuhaa. :)

Minulla ei ole tapana antaa uudenvuodenlupauksia, mutta blogin suhteen ajattelin jotain pientä luvata, joskin lähinnä itselleni. Ensi vuonna aion blogata myös muistamisen arvoisista käsityökirjoista, tietokirjoista sekä meidän perheen lempparikuvakirjoista. Niin ja joistakin sarjakuvakirjoista myös, sillä ajattelin osallistua Susan Seitsemän sarja -sarjishaasteeseen, jota silmällä pitäen olen jo kantanut vinon pinon sarjakuva-albumeita kirjastosta kotiin.

Haasteista puheen ollen, tämän vuoden haasteet menivät aika lailla penkin alle! Vaikka kovasti ajattelinkin lähteväni haasteisiin mukaan ihan leikkimielellä niin kyllä minua harmittaa, etten suorittanut kokonaan yhtään haastetta yhtä Satun minihaastetta lukuunottamatta. Jospa osaisin tulevana vuonna olla hieman maltillisempi noiden haasteiden hamstraamisessa, niin houkuttelevia kuin ne ovatkin... Oman hyllyn kirjoista kootulta TBR 100-listalta luin säälittävät kahdeksan kirjaa! (Kirjat eivät olleet säälittäviä vaan niiden määrä, toim.huom.)

Toivotan kaikille oikein paljon lukuiloa vuodelle 2013! Ja saa sitä iloa riittää elämän muillekin osa-alueille. :)

7 kommenttia:

 1. Ihania perhetapahtumia teille on siunaantunut!

  Ei mennyt minullakaan haasteet putkeen ja siitä viisastuneena aion olla hamstraamatta niitä tänä vuonna, ainoa jota en voinut vastustaa on Maukan lanseerama tietokirjahaaste "Kansankynttiläin kokoontumisajot".

  Ihanaa tulevaa vuotta!

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä kerran.

  Jos lohduttaa, niin meni mullakin ne haasteet ihan penkin alle... Mutta lukeminen oli silti kivaa! Sarjishaasteeseen voisinkin ottaa osaa, pitää käydä kurkkimassa vielä tarkemmat säännöt.

  VastaaPoista
 3. Sinullapa on ollut kiireinen vuosi täynnä isoja tapahtumia - onnea! Minä en uskaltanut ottaa osaa yhteenkään haasteeseen, sillä oman hyllyn kirjojenkin kanssa on haastetta tarpeeksi. Ensi vuonna aion tosin yrittää ainakin yhtä haastejuttua!

  VastaaPoista
 4. Onnea kaikista ihanista asioista! Sinulla on ollut hyvä vuosi. :)

  Mullakin haasteet ovat menneet osin penkin alle. En ole jaksanut tai ehtinyt seurata, että minkä verran mihinkin lopulta tuli osallistuttua.

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Jaana, Minullakin on ensivuodelle vain tuo yksi haaste valittuna. Mutta ehtiihän tässä vielä innostua yhdestä jos toisestakin, luulisin. :)

  Norkku, Se olisi kamalaa, jos lukemisesta ei nauttisi! Toki niitäkin aikoja on, kun lukeminen ei vain suju, mutta onneksi harvemmin.

  Sannabanana, kiitos! :) Omissa hyllyissä riittäisi projektia minullakin - onhan se TBR 100 -listakin kokonaan omista, lukemattomista kirjoista koottu. *nolostus*

  Katja, Kiitos! :) Minäkin lakkasin kirjaamasta ylös mitään haasteisiin liittyviäkään kirjoja siinä vaiheessa kun tajusin, ettei mikään niistä oikeasti etene.

  VastaaPoista
 6. Ihana varvaskuva :D

  Minullakin alkoi iskeä stressi haasteiden kanssa, toivottavasti otan tänä vuonna opikseni! Satun minihaasteet minäkin suoritin, mutta So American, 10 klassikkoa, TBR100 ja Kirjallinen maailmanvalloitus ovat pahasti kesken. Tosin nuo 3 viimeisintä olen päättänyt suorittaa omaan tahtiin. Aika samoissa mennään TBR100:n vauhdissa, minä olen lukenut 9 kirjaa :)

  VastaaPoista
 7. Villasukka, Mua ihan hirvittää valmiiksi, miten houkuttelevia haasteita vuoden mittaan ehditään lanseerata :D Kuinka osaan olla lähtemättä mukaan? Tai jos lähdenkin niin osaisinpa rajoittaa vähän edes :)

  VastaaPoista