tiistai 7. helmikuuta 2017

Hot Dudes Reading

Hot Dudes Reading
Atria Books 2016, 224s.

Tiedättekö, miten joku kirja voi olla ihan hillittömän hauska ja viihdyttävä, mutta samaan aikaan aiheuttaa vähän huonon omantunnon? Siskolta lahjaksi saatu Hot Dudes Reading on juuri sellainen.

Hot Dudes Reading on tolkuttoman suosittu Instagramissa. En ihmettele lainkaan, sillä lukevat miehet ovat minustakin hyvin miellyttävää katseltavaa. Tähän kirjaan on koottu komea valikoima julkisilla paikoilla lukevien miesten kuvia mainioine saateteksteineen.

Nautin tästä hyvin, hyvin paljon. Kuvia oli kiva katsella ja tekstien huumorikin osui hyvin yksiin omani kanssa.

Mutta.
Samaan aikaan tunsin kyllä syyllisyyttä siitä, että tässä minä tirkistelen hyvännäköisiä miehiä ja naureskelen kaksimielisille ehdotteluille, vaikka en varmaankaan pitäisi ollenkaan hauskana jotakin Pretty Girls Eating Bananas -versiota.

Silti, kaikesta syyllisyydentuntoisesta kärvistelystä huolimatta, HDR on minusta hauska juttu. Sisäpiirijuttuna alkanut touhu on kasvanut hurjiin mittoihin ja toivottavasti saanut seuraajiaan kiinnostumaan myös kirjoista.

4 kommenttia:

 1. Heh, pitääpä selata jos/kun tulee joskus vastaan. (; Varmasti hymyilyttäisi.

  VastaaPoista
 2. En ole tätä kirjaa lukenut, mutta voisin etsiä sen jostakin käsiini. Samastun myös tuohon syyllisyyden tunteeseen: jos joskus katselen/"tirkistelen" hyvännäköisiä miehiä, niin minusta tuntuu pahalta, koska en halua olla samanlainen kuin ahdistelijat. Toisaalta lohdutan itseäni sillä, etten koskaan menisi kommentoimaan ajatuksiani ääneen - näen myös mukavana vaihteluna sen, että edes joskus miehet ovat silmänruoan asemassa naisten sijaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hande, väkisinkin sitä vain miettii, että onko oikein kuolata komeiden miesten kuvia vain siksi, että kyllä naistenkin kuville tehdään samaa.

   Tämä kirja - ja se instagram-tili - on piristänyt jo monet kerrat, mutta silti tunnen syyllisyyttä.

   Poista