perjantai 26. lokakuuta 2018

Messuja kohti


Vuoden kohokohta, Helsingin kirjamessut, on täällä taas!
Olen fiilistellyt messuja etukäteen varovaisen maltillisesti, koska viimevuoden pettymys messuillepääsemättömyydestä on vielä kovin karvaana muistissa.


Messulehteä on kuitenkin tullut selailtua kiitettävästi ja suurpiirteiset aikataulut kirjattu muistiin.

Ihan ensiksi aion hipsiä suoraan juna-asemalta lasten alueelle seuraamaan, kun Tiina vetää alakoululaisille sarjispajaa.

Sitten yleisen kuljailun jälkeen haluan käydä kuuntelemassa Päivi Alasalmen ja Saara Turusen haastatteluja sekä myöhemmin keskustelua äänikirjoista. Lopuksi syömään ja hotelliin nukkumaan.Lauantaille luvassa olisi pari tilaisuutta bloggareille ja tietysti kiinnostavia haastatteluja. Ylös olen kirjannut Teemu Keskisarjan, Tommi Kinnusen ja Maija Vilkkumaan haastattelut, mutta uskon löytäväni myös muita antoisia kuunneltavia.

Luonnollisesti aion myös tehdä kirjahankintoja. Ainakin Aku Ankan taskukirjoja ja mangaa aion matkalaukkuuni pakata, todennäköisesti myös paljon muuta. Jonkin sortin kirjakrääsä olisi iloinen yllätys! Joku kirjallinen muki tai edes kirjanmerkki.

Saapa nähdä, miten messusuunnitelmat pitävät vai pitävätkö ollenkaan. :)
Tätä kirjoittaessa pakkaaminen on melkein suoritettu, mutta se vaikein vaihe on vielä edessä: mitä luettavaa otan mukaan reissuun? Kesken on kaksi vetävää kirjaa, mutta kumpaakaan ei ole jäljellä niin paljoa, että niistä riittäisi luettavaa edes menomatkan ajaksi. Jos en osaa päättää matkakirjaa tai jos olen niin jännittynyt, ettei lukemisesta tule mitään, voin tietty kuunnella äänikirjaa. (Neljässä tunnissahan ehtii kuunnella vaikka kokonaisen kirjan!)

Nähdään messuilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti