sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Kuvia ja sanoja


Simon Wells & Getty Images: The Rolling Stones: 365 Days 365s. (Abrams, 2006)

Toisinaan kuvat kertovat enemmän kuin sanat. Joskus taas kuvien rinnalle kaipaisi selventävää tekstiä. The Rolling Stones, 365 Days teoksessa yhdistyvät luontevasti huikeat valokuvat ja tiivistetyt tekstit. Kirjassa keskitytään The Rolling Stonesin varhaisiin vuosiin, mikä on mielestäni ainoastaan hyvä asia. Nautin suuresti kuvien tutkiskelusta ja ehkä opin jotain itse bändistä ja sen jäsenistäkin. Teksti oli yllättävän haastavaa, ilmeisesti olen tottunut lukemaan helpompaa englantia tai sitten musiikkipiirien sanasto on muuten vain vierasta minulle.

Tämän kirjan jälkeen vierähti tovi jos toinenkin Youtuben kiehtovassa maailmassa katselemassa ja kuuntelemassa bändin videoita. Paljon en heidänkään musiikkiaan tunne, mutta sentään enemmän kuin Motör Headia.


Mick Jaggerin vastustamaton seksuaalinen vetovoima on minulle edelleen arvoitus - ehkä Jagger ei vain ole minun tyyppiäni :)

3 kommenttia:

  1. Ei ole kyllä Jagger minunkaan tyyppiäni, mutta silti tykkään bändikirjoista, tätäkin olen tainnut selailla joskus teillä :)

    Mutta kuuntele nyt ihmeessä vaikka Street fighting mania mieluummin kuin Angieta ;)

    VastaaPoista
  2. Höh, minä kun aattelin että Mick on tässä jotenkin erikoisen hottis ;D

    VastaaPoista