lauantai 21. huhtikuuta 2012

Elonmerkki

Ajattelin vain hihkaista, että olen vielä täällä.

Poden totaalista lukujumia, enkä ole saanut luettua kokonaista kirjaa pitkään aikaan. Hyvistä kirjoista ei toki ole ollut pulaa, mutta syytän vaikka oikuttelevaa säätä keskittymiskyvyn viemisestä. Nyt olen hakenut mm. kirjastosta ja Anttilan löytökorista lukujuminpoistokirjoja, osa kanssabloggareiden suosittelemia juuri tällaiseen tilanteeseen, osa valikoitui mukaan ihan muuten vain.


Lapset on viety mummilaan, suklaata löytyy ja mieskin pyöräili kyläilemään, joten lukuolosuhteiden pitäisi nyt olla kunnossa. Mutta mikäli lukeminen ei vieläkään ota sujuakseen, turvaudun DVD-viihteeseen ja katson Sandybelliä.

10 kommenttia:

 1. Tsemppiä. Kevät on kiireistä aikaa, se voi olla lukujumin syy?

  VastaaPoista
 2. Mulla vastaavasti on kirjoitusjumi. Olen kyllä lukenut kirjoja, mutten millään viitsisi tai jaksaisi niistä postata. Harminsa kullakin.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Kevät tuntuu olevan lukujumien aikaa. Minulla ei sinällään ole ollut lukujumia, mutta kiirettä siitäkin edestä, joten en ole ehtinyt lukea lähellekään niin paljon kuin haluaisin. Ja rättipoikkiväsyneenä sitä ennemmin haahuilee netissä tai makaa television ääressä kuin avaa kirjan, joka vaatii enemmän keskittymistä. Mutta kyllä se siitä!

  VastaaPoista
 4. Oi Sandybell!!
  Minäkin olen muksuna katsonut sitä (ja Candya myös). Mark oli niin ihku... Ja mikä sen koiran nimi olikaan?

  VastaaPoista
 5. Ooh, Sandybell! On aina mukava löytää muita Sandybellistä tykkääviä. Kasvoin niiden ruotsiksi puhuttujen kasettien keskellä ja aina metsästettiin kirppikseltä lisää. Ja voi sitä surun päivää, kun yksi kasetti alkoi vedellä niin viimeisiään, että kuva ei pysynyt enää lainkaan paikallaan. Oli niin ihana yllätys törmätä siihen Anttilan hyllyssä ja pakkohan se oli ostaa. Mitä nyt aluksi vähän vierastin alkuperäisiä dubbauksia, kun olin niin tottunut ruotsiin.

  VastaaPoista
 6. Voi Maija, eikö jumi ole vieläkään helpottanut :(

  Minullakin lukutukos jatkuu. Olen pystynyt lukemaan vain yhtä kirjaa kerrallaan, ja kun eilen sain kirjan luettua pyörin vain päättämättömänä edestakaisin kirjastolainojen ja oman kirjahyllyn välillä. Hyviä kirjoja olisi tarjolla vaikka kuinka, mutta en vain osaa päättää mitä niistä lukisin! King tietysti olisi takuutavaraa, mutta pitänee lukea kirjastosta useaan kertaan uusitut kirjat ensin...

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä lukujumin selätykseen <3

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä lukujumiin, sinulle ja kivalle blogillesi olisi blogissani tunnustus:

  http://nenakirjassa.blogspot.com/2012/04/kirjakasa-ja-liebster-blog.html¨

  VastaaPoista
 9. Hei Maija, hetkittäin mulla on loistavan kirjan jälkeinen lukujumi. Viimeksi koin tämän, kun ahmin Eve Hietamiehen Yösyötön ja Tarhapäivän saman viikonlopun aikana. Sen jälkeen on mennyt ainakin viikko, että olen aloitellut sitä sun tätä, mutta mikään ei oikein sytytä.

  VastaaPoista
 10. Voi miten ihanaa saada näin runsaasti virtuaalitukea! :D

  Jokke, jotenkin en osaa vielä syyttää kevätkiireitä, kun olen työtön kotiäiti, eikä vielä ole päässyt edes pihatöihin. Mutta ehkä hitaasti etenevä kevät aiheuttaa liikaa levottomuutta...

  Anna Elina, ei se kirjoitusjumikaan kiva ole :/ Toivottavasti oikea vire palautuu sullekin pian!

  Laura, kummasti on televisio kutsunut muakin! Tosin se ei ihan älyttömästi harmita, kun siskon vinkistä löydettiin Parks & Recreation -sarja, joka on ihan hulvaton :D

  Morre, se koira on Oliver :) Minä en ole nähnyt kuin murto-osan Sandybelleistä, joten siinäkin mielessä on jännää katsoa nämä. Ihan jännittää, miten kaikki päättyykään :D

  Jannina, meillä oli omana vain eka kasetti ja kyllä se katsottiin monesti. Joskus vuokrattiin joku jatko-osa, mutta paljon uutta katseltavaa mulla on luvassa :) Tämän DVD-boksin ostin pikkusiskolle joululahjaksi ja olisin saanut siltä lainaan, mutta unohdin. Onneksi löytyi kirjastosta.

  Villasukka, King on kyllä hyvin luotettava kirjailija, mutta olisipa kamalaa, jos sitäkin lukiessa vain ajattelisi kaikkia niitä muita mielenkiintoisia kirjoja! Hui!

  Susa, kiitos! :)

  Norkku, Oi, kiitos! Pitääpäs käydä heti katsomassa, mitä sieltä löytyy :))

  Kirjanainen, tuokin tilanne on hankala... Varsinkin, kun Hietamies kirjoittaa niin jouhevasti, ettei edes tajua lukevansa paljoa. Jos seuraavaksi yrittää lukea jotakin enemmän keskittymistä vaativaa, niin eihän siitä oikein mitään tule :/

  VastaaPoista