tiistai 3. tammikuuta 2017

Suomen ja kirjojen juhlavuosi!Ylen upea Kirjojen Suomi -hanke käynnistyi tänään. Mukana menossa on myös joukko kirjablogeja, tämä omani muiden mukana. Itsenäinen Suomi ansaitsee juhlavuotensa ja niin myös suomalainen kirjallisuus.

Seppo Putkonen ja Nadja Nowak ovat valinneet yhden kirjan jokaiselta Suomen itsenäisyyden vuodelta. Valintaprosessi on ollut haastava, mutta listalle onkin päätynyt virkistävän monipuolinen kirjavalikoima.

Yhden listan kirjoista olen aivan tätä hanketta silmällä pitäen kuunnellut äänikirjana ja paperiversionkin aion lukea ennen bloggaamista. Arpa määräsi minulle Heikki Turusen Simpauttajan, joka onkin ollut lukulistalla jo hyvin hyvin kauan. Vielä en paljasta tarkemmin mitä mieltä kirjasta olin, mutta paljon kertonee jo se, ettei toinen lukukerta tunnu lainkaan epämiellyttävältä ajatukselta.

Upeaa kirjavuotta!

2 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä mielenkiintoinen hanke ja kirjalista täynnä toinen toistaan kiinnostavampia kirjoja. Minulla ainakin on huikea enemmistö vielä lukematta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna, minä laskin lukeneeni listalta 14 tai 15 kirjaa, eli vain pienen osan. Kiinnostavia kirjoja kyllä, mutta tuskinpa tulen koskaan aivan kaikkia lukemaan ;)

      Poista