keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

You're Never Weird on the Internet (Almost)

Felicia Day: You're Never Weird on the Internet (Almost)
Simon & Schuster Audio 2015, 6h 48min
Lukija: Felicia Day


Storytelin äänikirjavalikoimaa olen kehunut ennenkin, mutta kehun taas. Halusin kuunnella jotakin kevyehköä, jossain määrin hauskaa ja mielellään jonkun muistelman. Ja kas, nopeasti löysinkin tämän Felicia Dayn You're Never Weird on the Internet (Almost) -teoksen.

Dayn nimi ei kuulostanut tutulta, eikä kirjan kuunteleminenkaan palauttanut mitään muistikuvia. Kirjan kansi ja tietysti myös kirjan nimi vaikuttivat kuitenkin sen verran sympaattisilta, että ajattelin viihtyväni tämän parissa. Ja viihdyinkin.

Felicia Day kertaa tässä kirjassa tiensä enimmäkseen kotikoulua käyneestä nörttitytöstä oman web-sarjan tekijäksi ja sittemmin mm. näyttelijäksi. Kiinnostavinta minulle oli kuulla Dayn muistoja internetistä ja erilaisista netin keskusteluryhmistä siltä ajalta, kun koko juttu oli vielä aivan alkutekijöissään. Itse toki tutustuin nettiin myöhemmin kuin Day, vaikka saman aikäisiä olemmekin, mutta paljon tuli sellaisia nostalgiaryöppyjä: osa hilpeitä, osa vähän hävettäviä.

Tykkäsin tästä niin kovasti, että aloin kuunnella seuraavaksi Rob Lowen muistelmia.

2 kommenttia:

  1. Felicia Day on mulle tuttu ainoastaan youtube-musikaalista Dr. Horrible's sing-along blog, joka on aivan loistava! Jos sulla sattuu joskus olemaan vajaan tunnin verran ylimääräistä aikaa, suosittelen tutustumaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Celestine, kiitos vinkistä! :D Olen tosi huono katsomaan telkkaria tai elokuvia, youtube-videoista puhumattakaan, mutta tämä kuulostaa hulvattomalta! :D

      Poista