tiistai 20. lokakuuta 2015

Kohta on kirjamessut!Olen fiilistellyt Helsingin kirjamessuja jo pari kuukautta. Varasin junaliput syyskuussa ja patistin siskoa tekemään samoin. Hotelli on tietoinen tulostamme ja kävelyreitti hotellilta messukeskukselle tarkistettu netistä moneen kertaan. Ainakin kartalla näyttää selkeältä ja luotan siihen, että joku vaisto (tai se sisko) viimeistään vetää kirjoja kohti. 

Eilisen käytin uuden, tilavamman olkalaukun ompelemiseen, koska vanha laukku oli auttamatta liian pieni. Luulen kyllä, että tarvitsen mukaan myös tilavan kassin mahdollisia todennäköisiä kirjahankintoja varten.  

Messulehteä olen selannut edestakaisin ja tullut siihen tulokseen, että ohjelmaa on käsittämättömän paljon. Haluaisin nähdä vaikka mitä haastatteluja ja muita esiintymisiä, osallistua lukupiireihin ja vaikka mihin, mutta tulin siihen tulokseen että ehkä on parasta ottaa nämä ensimmäiset* messut vähän niin kuin kaveripohjalta, ilman suurempia sitoumuksia.

Messut käynnistyvät jo torstaina, 22.20. ja jatkuvat sunnuntaihin asti. Minä aion olla paikalla perjantaina iltapäivällä ja lauantaina niin kauan kuin kuntoa riittää.

Tavataan messuilla! :)

*Kirjamessuista olisi kiva tehdä oma syysperinne.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa ja jännää ja huikeaa, jotenkin kirjamessujen odottaminen on sellaista minulle vuosi vuoden jälkeenkin. Toivottavasti näemme messuilla (varmaan ainakin brunssilla)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, On mahtavaa, ettei kirjamessujen hohto himmene vuosien - tai messukertojen - kuluessa. Eiköhän me jossakin kohtaa törmäillä :)

   Poista
 2. Jee, tunnistan sitten ainakin siitä uudesta hienosta laukusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsi, No vähintään siitä! :D Mulla on todella huono kasvomuisti, joten luotan siihen että blogitutut hoitavat tunnistuspuolen ;)

   Poista